ထိုင္း Style ကင္းမြန္ခ်ဥ္ငန္စပ္သုပ္


ကင္းမြန္ကို သံပုရာသီးတစ္လံုးအရည္ညွစ္ျပီး နယ္ေပးပါ။ ျပီးရင္ ျပန္ေရေဆးခ်ထားပါ။ ပြက္ပြက္ဆူေနတဲ႔ေရထဲကို ေရွာက္ရြက္၅ရြက္ေလာက္ထည့္ ကင္းမြန္ထည့္ျပီး အသားက်က္ရုံျပဳတ္ျပီး ေရစစ္ယူထားေပးပါ။ ထန္းလ်က္ ပုဇြန္ေျခာက္ ငရုတ္သီးအနီေတာင့္ေထာင္းထားေပးပါ။ ရလာတဲ႔ အထဲကို ငံျပာရည္ သံပုရာရည္ေလးညွစ္ထားေပးပါ။ ေနာက္ဆံုးမွာမွ ေရစစ္ထားတဲ႔ ကင္းမြန္ထည့္ နံနံပင္ေလးအုပ္ျပီး သမေအာင္ေမႊ။ သခြားသီးေလးတို့ျပီး စားလို့ရပါျပီ။

Credit : Htun Thiri