Skip to main content
ထိုင္း Style ကင္းမြန္ခ်ဥ္ငန္စပ္သုပ္
ကင္းမြန္ကို သံပုရာသီးတစ္လံုးအရည္ညွစ္ျပီး နယ္ေပးပါ။ ျပီးရင္ ျပန္ေရေဆးခ်ထားပါ။ ပြက္ပြက္ဆူေနတဲ႔ေရထဲကို ေရွာက္ရြက္၅ရြက္ေလာက္ထည့္ ကင္းမြန္ထည့္ျပီး အသားက်က္ရုံျပဳတ္ျပီး ေရစစ္ယူထားေပးပါ။ ထန္းလ်က္ ပုဇြန္ေျခာက္ ငရုတ္သီးအနီေတာင့္ေထာင္းထားေပးပါ။ ရလာတဲ႔ အထဲကို ငံျပာရည္ သံပုရာရည္ေလးညွစ္ထားေပးပါ။ ေနာက္ဆံုးမွာမွ ေရစစ္ထားတဲ႔ ကင္းမြန္ထည့္ နံနံပင္ေလးအုပ္ျပီး သမေအာင္ေမႊ။ သခြားသီးေလးတို့ျပီး စားလို့ရပါျပီ။
Credit : Htun Thiri