ပဲပင္ေပါက္ေၾကာ္


..........................
ပဲပင္ေပါက္မ်ားသန္႔စင္ေရေဆးၿပီး ေရေႏြးဆူဆူထဲ ခနၾကာ
ထည့္ျပဳတ္ၿပီးေရေအးေအးနဲ႔ေဆးၿပီးစစ္ထားပါ ။ ဆီအနည္းငယ္နဲ႔ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးဆီသပ္ေမႊးလာရင္ ေရစစ္ထားတဲ့ပဲပင္ေပါက္မ်ားထည့္ ဆား ခ႐ုဆီ ၾကက္သားမႈန္႔
(သို႔)ဟင္းခတ္မႈန္႔ထည့္မီးျပင္းျပင္းနဲ႔ သမေအာင္ေမႊေၾကာ္ၿပီး မီးပိတ္ ပန္းကန္ထဲခပ္ထည့္ပါ ။
အသင့္ေၾကာ္ထားတဲ့ငါးနီတူေျခာက္ေၾကာ္ ႏွင့္ ၾကက္သြန္
ၿမိတ္အေပၚကျဖဴးေပးၿပီး သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီ ။