ဌက္ေပ်ာေကာက္ညွင္းထုပ္ ျပဳလုပ္နည္း
ေကာက္ညွင္းဆန္ကို ေရစိမ္ထား
၄ နာရီစိမ္ပါ
ဌက္ေပ်ာသီးကို တျခမ္းျခမ္းထားျပီး
ဆား / သျကား ထည့္နယ္
ဌက္ေပ်ာရြက္ႏြမ္းေအာင္ မီးကင္
ဌက္ေပ်ာရြက္ ႏြမ္းရင္
ဌက္ေပ်ာရြက္ ဆီသုတ္ျပီး
ေကာက္ညွင္းဆန္ထည့္
ဌက္ေပ်ာသီးထည့္
ေကာက္ညွင္းဆန္ကို
ဌက္ေပ်ာသီးေပၚျပန္အုပ္
ဌက္ေပ်ာဖက္ကို ျကိုးနဲ႔ ေသခ်ာခ်ည္
အိုးထဲေရထည့္
ေကာက္ညွင္းထုပ္ ထည့္ျပဳတ္
တနာရီခြဲႀကာေအာင္ျပဳတ္
ေကာက္ညွင္းနူးရင္ စားလို ့ရျပီ
ပဲနဲ႔ထုပ္ခ်င္ရင္ ေကာက္ညွင္းဆန္နဲ႔ပဲ ေရာနယ္ျပီးထုတ္ပါ
တာတီးဖိုးဟင္းခ်က္နည္းမ်ား
photo @ credit