ေထာပတ္သီးပင္ပြားအုန္းနုိ႕ရည္ ျပဳလုပ္နည္း
ပင္ပြားေစ႔မ်ားကို နာရီဝက္ ၄၅မိနစ္ခန္႔ ပြလာေစရန္ေရစိမ္ထားေပးပါ။
အုန္းသီးကိုအရည္ညွစ္ျပီး ရလာေသာ အုန္းနုိ႕ရည္မ်ားကို ဆားအနည္းငယ္ သျကားခပ္မ်ားမ်ားျဖင့္ ဆူပြက္ေအာင္ က်ိုျပီးအေအးခံထားေပးပါ။
ေထာပတ္သီး (သို့) နွစ္သက္ရာအသီးကို လွီးျပီး အုန္းနုိ႕ရည္ထည့္ပါ။ ပင္ပြားေစ႔မ်ားကိုလည္းဆယ္ယူ