Skip to main content
ပုဇြန္အစိမ္းသုပ္
ပုဇြန္ကို ေခါင္းျဖုတ္ အလယ္က ေခ်းေျကာက္းကို ခဲြထုပ္ျပီး ရွာလကာရည္နဲ႔ ၁နာရီခန့္စိမ္ထားေပးပါ။ ျကက္သြန္ျဖဴ ငရုတ္သီးစိမ္း ဖယ္ဖယ္ရြက္(မထည့္လည္းရပါတယ္) ပင္စိမ္း တို့ကို ျကိတ္ပါ။ ရလ်ွင္ ျကိတ္ထားတဲ႔အဖန္မ်ားထဲသို့ သံပုရည္ညွစ္ ျကက္သားမႈန့္နွင့္သျကားအနည္းငယ္ထည့္ျပီး ေဆာ့စ္ေဖ်ာ္ျပီး ပုဇြန္အေပၚသို့ ဆမ္းကာ စားလို့ရပါျပီေနာ္။ Yummy Yummy
:-)
Credit : Htun Thiri