သာကူက်ိဳ နည္း
=======
-သာကူေစ့အစိတ္သားကို ေရတစ္ထပ္ေဆးပါ။
သၾကား ဒါမွမဟုတ္ ထန္းညက္ ၾကိဳက္ရာ ၂၀သားကို
ဆားနည္းနည္းထည့္ျပီး ေရ၃လီတာနဲ႕က်ိဳပါ။
ဆူလာရင္ အ၀တ္ပါးနဲ႕စစ္ျပီးျပန္တည္ပါ ။
ပြက္ပြက္ဆူလာတဲ့အခါ သာကူေစ့ထည့္ပါ။
-သာကူေစ့ မ်က္ေစ့ ေပ်ာက္ခါနီးမွာ ခ်ပါ။
သူ႕အပူရွိန္နဲ႕သူ နပ္သြားပါမယ္။
-ပသ်ွဴ းသာကူလုပ္ခ်င္ရင္ေတာ့
သာကူနဲ႕အတူ ကန္စြန္းဥအခြံခြာအတံုးေတြျဖ စ္ေစ၊
အာလူးအတံုးေသးေသးေတြျဖစ္ေစ ထည့္က်ိဳ ပါ။
-သာကူကို တခ်ိဳ႕က အုန္းသီးျခစ္ျပီးျဖဴ းစားသလို
တခ်ိဳ႕ကအုန္းနို႕ညွစ္ျပီး အရည္ဆမ္းစားပါတယ္။
-ႏွစ္သက္ရာ အသီးအႏွံ႕တို႕ထည့္ျပီးလည္း စားႏိုင္ပါတယ္………
credit
-သာကူေစ့အစိတ္သားကို ေရတစ္ထပ္ေဆးပါ။
သၾကား ဒါမွမဟုတ္ ထန္းညက္ ၾကိဳက္ရာ ၂၀သားကို
ဆားနည္းနည္းထည့္ျပီး ေရ၃လီတာနဲ႕က်ိဳပါ။
ဆူလာရင္ အ၀တ္ပါးနဲ႕စစ္ျပီးျပန္တည္ပါ
ပြက္ပြက္ဆူလာတဲ့အခါ သာကူေစ့ထည့္ပါ။
-သာကူေစ့ မ်က္ေစ့ ေပ်ာက္ခါနီးမွာ ခ်ပါ။
သူ႕အပူရွိန္နဲ႕သူ နပ္သြားပါမယ္။
-ပသ်ွဴ းသာကူလုပ္ခ်င္ရင္ေတာ့
သာကူနဲ႕အတူ ကန္စြန္းဥအခြံခြာအတံုးေတြျဖ
အာလူးအတံုးေသးေသးေတြျဖစ္ေစ ထည့္က်ိဳ ပါ။
-သာကူကို တခ်ိဳ႕က အုန္းသီးျခစ္ျပီးျဖဴ းစားသလို
တခ်ိဳ႕ကအုန္းနို႕ညွစ္ျပီး အရည္ဆမ္းစားပါတယ္။
-ႏွစ္သက္ရာ အသီးအႏွံ႕တို႕ထည့္ျပီးလည္း စားႏိုင္ပါတယ္………
credit