နန္းျကီးသုပ္
နန္းျကီးသုပ္
************
ျကက္သား (၂၀)သား
ခရမ္းခ်ဥ္သီး (၁၀)သား
ျကက္သြန္ျဖ ူ
ျကက္သြန္နီ
ဆီအနည္းငယ္
အေရာင္တင္မုန္ ့
ဆား
သျကား
ငံျပာရည္ရည္
ပဲအက်က္မုန္ ့
အသားမႈန့္
ဘဲဥ
ပူစီနံရြက္
သံပုရာသီး
သုပ္နည္း
ျကက္သားကိုေသးေသးေလးတံုးျပီ း အသားမႈန့္နယ္ထားေပးပါ။ ျကက္သြန္နီအျဖဴနဲ ့ငရုတ္အစိမ္းမႈန့္ အနည္းငယ္ဆီသပ္ပါ။ ျပီးတဲ့အခါ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ျပီးအနွစ္ရ တဲ့အထိေမႊေပးပါ။
ဆီသပ္ျပီးရင္ျကက္သားကိုေသးေ သးေလးေတြလီွးထားတာထည့္ပါမယ္ ။ ေရနဲနဲထည့္ျပီးအရသာေတြထည့္ျ ပီးအဖံုးအုပ္ထားေပးပါ။
ႀကက္သားနဲ ့ခရမ္းခ်ဥ္သီးက်က္ပီဆိုရင္ေ တာ့
နန္းျကီးဖတ္နွင့္လိုအပ္တာေတ ြထည့္ျပီးသုပ္စားနိုင္ပါပီ။
#Credit
************
ျကက္သား (၂၀)သား
ခရမ္းခ်ဥ္သီး (၁၀)သား
ျကက္သြန္ျဖ ူ
ျကက္သြန္နီ
ဆီအနည္းငယ္
အေရာင္တင္မုန္ ့
ဆား
သျကား
ငံျပာရည္ရည္
ပဲအက်က္မုန္ ့
အသားမႈန့္
ဘဲဥ
ပူစီနံရြက္
သံပုရာသီး
သုပ္နည္း
ျကက္သားကိုေသးေသးေလးတံုးျပီ
ဆီသပ္ျပီးရင္ျကက္သားကိုေသးေ
ႀကက္သားနဲ ့ခရမ္းခ်ဥ္သီးက်က္ပီဆိုရင္ေ
နန္းျကီးဖတ္နွင့္လိုအပ္တာေတ
#Credit