ပဲေစာင္းလ်ားသီးရခိုင္ဟင္းေလွာ္
..........................
ပဲေစာင္းလ်ားသီးမ်ားကို အေခ်ာင္းလိုက္ ေရေဆး ပဲေတာင့္မ်ားထိပ္ကေန အေၾကာေခ်ာင္းမ်ွင္ေလးကို ႏႊင္ၿပီး မထူမပါး
လွီး ေရေဆး စစ္ၿပီး ခ်က္မည့္အိုးထဲထည့္ပါ ။ င႐ုတ္သီးစိမ္း
ႏွစ္ျခမ္းခြဲ ဆား ဟင္းခတ္မႈန္႔ (သို႔)ၾကက္သားမႈန္႔ ဆီအနည္း
ငယ္ ငပိအနည္းငယ္ ေရေဖ်ာ္ကာစစ္ထည့္ အဖံုးအုပ္
ႏူးအာင္ အိုးလႈပ္ခ်က္ပါ ။ ခ်ခါနီးနံနံပင္ေလး အုပ္ခ်က္ပါ ..