RoseMary Potato
RoseMary Potato
ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
၁။ အားလူး – ၅၀က်ပ္သား (အခြံႏြာျပီး အ၀ုိင္းထူထူေလးမ်ားလွီးေပးပါ)
၂။ ေထာပတ္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္း
၃။ ဆား – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္
၄။ Rosemary – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း ( အေနာက္တုိင္းအေမြွးအၾကိဳင္)
၅။ ၾကက္သြန္ျဖဴ – ၂မြွာ (နွုတ္နွုတ္ဆင္းပါ)
ခ်က္ျပဳတ္နည္း
၁။ ဒယ္ထဲ ဆီမ်ားမ်ားထည္႔ျပီး အားလူးမ်ားကို အ၀ါေရာင္သန္းလာသည္အထိ ေၾကာ္ေပးပါ။
၂။ ျပီးလွ်င္ ဇကာျဖင္႔ ျပန္ဆယ္ထားေပးပါ။
၃။ ထုိ႔ေနာက္ ဒယ္ထဲ ေထာပတ္ ထည္႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ မ်ားကို အညိွေရာင္သန္း သည္အထိ ေမြွေပးပါ။
၄။ ျပီးမွ ေၾကာ္ထားေသာ အားလူးထည္႔၊ ဆား၊ Rosemary ထည္႔ေမြွေပးလိုက္ပါ။
၅။ ေထာပတ္အနံ႔သင္းျပီး အရသာေကာင္းတဲ႔ Rosemary Potato ကို စားသံုးနုိင္ပါျပီး…
Rosemary Herb Photo