ဟင္းထုပ္ျပဳလုပ္နည္း

ဟင္းထုပ္ျပဳလုပ္နည္း🍗🍖🍛🍤
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ =၁စည္း(အႀကီး)
ဆန္မႈန္႔ =၆ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
ေကာ္မႈန္႔ = ၁ဇြန္း (......။.....)
ဆီ= ၂ဇြန္း (.....။.....)
ခရမ္းခ်ဥ္သီး=၁လုံး (ပါးပါးလွီး)
ေရ= 100ml(or)120ml
ဆား= အနည္​းငယ္​
သၾကား=.....။....
ၾကက္သားမႈန္႔ =.....။....(မထည္​့လဲရ)
ၾကက္သား(သို႔)ဝက္​သား
ႏုတ္ႏုတ္စင္း ၿပီးေရာထည့္လဲရပါတယ္
အခုလုပ္ထားတာေတာ့ မထည့္ထားပါဘူး
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ ကို အေနေတာ္ျဖတ္ၿပီး
ပါဝင္ပစၥည္းေတြ အားလုံးနဲ႔ ေရာနယ္ပါ
ႏွံ႔သြားရင္ ဖက္နဲ႔ထုပ္ မိနစ္ 30 ေလာက္
ေပါင္းရင္ ရပါၿပီ႐ွင္
အသားပါရင္​​ေတာ့ ၄၅မိနစ္​ေလာက္​​ေပါင္​း​ရပါတယ္​
ဒါက​ေတာ့ တတ္​သ​ေလာက္​လုပ္​ထားတဲ့နည္​း​ေလးပါ
ဂ်ဳးျမစ္​ င႐ုတ္​သီး​ေၾကာ္​ ၾကက္​သြန္​ျဖဴဆီခ်က္​ျဖဴး
စားလို႔ရပါၿပီ😊😊😊😊
Credit >မူရင္းေရသားတင္ျပသူ


Image may contain: food


Image may contain: food


Image may contain: food