၀က္သားခ်ဥ္သုပ္
၀က္သားခ်ဥ္သုပ္

၀က္သားခ်ဥ္ကုိ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးဆီခ်က္၊ ပင္စိမ္း၊ နံနံပင္၊ ငရုတ္သီးစိမ္း တုိ႔ျဖင္႔ ခ်ဥ္စပ္ေလး သုပ္ထားတာပါ။ ခုပဲ တူတူသုပ္ၾကည္႔ရေအာင္…
————————————–
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
• ၀က္သားခ်ဥ္ – ၂၀၀ ဂရမ္ (အတံုးေသးမ်ားတံုးပါ)
• ၾကက္သြန္နီ – ၃လံုး (ပါးပါးလွီးပါ)
• ငရုတ္သီးဆီ ခ်က္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
• ၾကက္သြန္နီ – ၃လံုး (ပါးပါးလွီးပါ)
• ငရုတ္သီးဆီ ခ်က္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
• ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ – စားပြဲတင္ဇြန္း တ၀က္
• နံနံပင္ – အနည္းငယ္ (နွုတ္နွုတ္စဥ္းပါ)
• ပင္စိမ္း – အနည္းငယ္ (နွုတ္နွုတ္စဥ္းပါ)
• ငရုတ္သီးစိမ္း – ၃ခု (ပါးပါးလွီးပါ)
• ဆား – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္
• ၾကက္သားမွုန္႔ – လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၃ပံု၁ပံု
• ၾကက္သြန္နီေၾကာ္ – စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း (အေပၚမွ ျဖဴးရန္)
၁။ ဇလံုထဲတြင္ ၀က္သားခ်ဥ္သုပ္အတြက္ ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား ျဖစ္ေသာ (၀က္သားခ်ဥ္၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္၊ ငရုတ္သီးဆီခ်က္၊ နံနံပင္၊ ပင္စိမ္း၊ ငရုတ္သီးစိမ္း)တုိ႔ကို သမေအာင္ ေရာႏုယ္လုိက္ပါ။
၂။ ျပီမွ အေပါ႔အငံ႔အတြက္ (ဆား၊ ၾကက္သားမွုန္႔) တုိ႔ကုိ ထည္႔ျပီ ေရာႏုယ္လုိက္ပါ။
၃။ ေနာက္ဆံုးမွ ၾကက္သြန္ေၾကာ္မ်ားျဖဴးေပးကာ ခ်ဥ္စပ္ ၀က္သားခ်ဥ္သုပ္ကို သံုးေဆာင္လုိ႔ရပါျပီ…
————————————–
Wutyee Food House
————————————–
————————————–
Wutyee Food House
————————————–