ငပိလ်ွာဂြၽမ္းျပန္ေထာင္း
ငပိလ်ွာဂြၽမ္းျပန္ေထာင္း
ငပိအနည္းငယ္
ပုဇြန္ေျခာက္ေရေႏြးစိမ္ၿပီး စစ္ထားတာအနည္းငယ္
ၾကက္သြန္ျဖဴအနည္းငယ္
သိပ္မစပ္တဲ့င႐ုတ္သီးကငပိထက္ ပိုမ်ားရပါမယ္
ငံျပာရည္အနည္းငယ္
ေ႐ွာက္သီး(သို႔)သံပုရာသီးအရ ည္းရြမ္းရြမ္းအနည္းငယ္
အရသာမႈန္႔အနည္းငယ္ပါ႐ွင္
ပံုေလးေတြမွာေရးေပးထားပါတယ္ ႐ွင္
ငပိအနည္းငယ္
ပုဇြန္ေျခာက္ေရေႏြးစိမ္ၿပီး
ၾကက္သြန္ျဖဴအနည္းငယ္
သိပ္မစပ္တဲ့င႐ုတ္သီးကငပိထက္
ငံျပာရည္အနည္းငယ္
ေ႐ွာက္သီး(သို႔)သံပုရာသီးအရ
အရသာမႈန္႔အနည္းငယ္ပါ႐ွင္
ပံုေလးေတြမွာေရးေပးထားပါတယ္
