ဇီးျဖဴသီး​ေထာင္​းနည္​း


ဇီးျဖဴသီး​ေထာင္​းနည္​း
ဇီးျဖဴသီးကိုအရင္​ႏူး​ေအာင္​ျပဳတ္​ၿပီးစစ္​ထားပါ။
ပန္​းခ​ေရက​ေတာ့ဇီးျဖဴသီး​ေပါခ်ိန္​ဆိုအမ်ားႀကီးဝယ္​ၿပီးျပဳတ္​တယ္​
ဆား​ေလးခံၿပီး​ေထာင္​းတယ္​။
ၿပီးရင္​ဗူးထဲထည္​့အ​ေပၚကဆီအျပည္​့​ေလာင္​းအဖံုးလံု​ေအာင္​ပိတ္​ၿပီး
​ေရခဲ​ေသတၱာထဲလမ်ားစြာထားစားတယ္​။
ပန္​းခ​ေရကဝ​ေတာ့ဇီးျဖဴးသီးကကိုယ္​တြင္​းကလီဇာ​ေတြကအဆီကို
ဖယ္​႐ွား​ေပးတယ္​ဆိုလို႔အျမဲစားတယ္​။
ၾကက္​သြန္​ျဖဴ။င႐ုတ္​သီးစိမ္​း၊ဇီးျဖဴသီးကို​ေရာ​ေထာင္​းအရသာထည္​့
အ​ေပၚကဆီ​ေလးဆမ္​း။
ဒါပါပဲ။
ငပိနဲ႔လဲ​ေထာင္​းလို႔ရပါတယ္​။
ဒါ​ေပမယ္​့ဇီးျဖဴသီးရဲ႕ခ်ဥ္​တင္​တင္​ခိ်ဳျမျမအရသာ​ေလးကိုႀကိဳက္​လို႔
သဘာဝအရသာ​ေလးအတိုင္​း​ေထာင္​းထားတာပါ။


Image may contain: food