ငံုး​ခ်ိဳခ်ဥ္​​ေၾကာ္​နည္​း

ငံုး ၅​ေကာင္​း
ၾကက္​သြန္​အနီး ၆လံုး
ၾကက္​သြန္​အျဖဴ နည္​းနည္​း
ရမ္​းခ်ဥ္​သီး ၃လံုး
​ေ႐ွာက္​သီး ၁လံုး
တ႐ုတ္​နံနံ ၃စီး
ၾကက္​သြန္​မိတ္​ တစ္​စီး
သၾကား နည္​းနည္​း
ဆား နည္​းနည္​း
ဆီ ၅က်ပ္​သား
ငံုးတစ္​​ေကာင္​းကို​ေလးခ်မ္​းရယ္​လည္​ပင္​သက္​သက္​ရယ္​လုပ္​ပါၿပီရင္​​ေ႐ွာက္​သီးရယ္​ဆားရယ္​နပ္​ထား​ေပးပါ
ၾကက္​သြန္​အျဖဴကိုဓားျပား႐ိုက္​ပါၾကက္​သြန္​အနီးကို​ေလးစိတ္​စိတ္​ပါၾကက္​သြန္​မိတ္​တ႐ုပ္​နံနံကိုအသင္​့လုပ္​ထားပါ ငံုးမ်ားကိုႏူး​ေန​ေအာင္​ျပဳတ္​ထား​ေပးပါၿပီလ်ွင္​ဆီခ်က္​ပါၾကတ္​ရင္​ျကက္​သြန္​အျဖဴထည္​့အနီထည္​့ ႏြမ္​းလာရင္​သၾကားထည္​့ဆားအခ်ိဳနည္​းနည္​းထည္​့မမ်ား​ေစရပါခရမ္​းခ်ဥ္​သီးထည္​့ၿပီရင္​ျပဳတ္​ထားတဲ့ငံုး​ေတးထည္​့​ေမႊပါ​ေရအနည္​းငယ္​ထည္​့ၿပီအဖံုးဖံုးထား​ေပပါဆီျပန္​လာရင္​တ႐ုပ္​နံနံၾကက္​သြန္​မိတ္​အသင္​့စားလို႔ရပါၿပီ
မွတ္​ခ်က္​။ ။င႐ုပ္​သီးႀကိဳက္​ပါကထည္​့ႏိုင္​သည္​စပ္​မသြား​ေစးရန္​င႐ုပ္​သိးကိုနစ္​ခ်မ္​းခြဲပီထည္​့​ေပးပါ