ငံုးခ်ိဳခ်ဥ္ေၾကာ္နည္း
ငံုး ၅ေကာင္း
ၾကက္သြန္အနီး ၆လံုး
ၾကက္သြန္အျဖဴ နည္းနည္း
ရမ္းခ်ဥ္သီး ၃လံုး
ေ႐ွာက္သီး ၁လံုး
တ႐ုတ္နံနံ ၃စီး
ၾကက္သြန္မိတ္ တစ္စီး
သၾကား နည္းနည္း
ဆား နည္းနည္း
ဆီ ၅က်ပ္သား
ၾကက္သြန္အနီး ၆လံုး
ၾကက္သြန္အျဖဴ နည္းနည္း
ရမ္းခ်ဥ္သီး ၃လံုး
ေ႐ွာက္သီး ၁လံုး
တ႐ုတ္နံနံ ၃စီး
ၾကက္သြန္မိတ္ တစ္စီး
သၾကား နည္းနည္း
ဆား နည္းနည္း
ဆီ ၅က်ပ္သား
ငံုးတစ္ေကာင္းကိုေလးခ်မ္းရယ္လည္ပင္သက္သက္ရယ္လုပ္ပါၿပီရင္ေ႐ွာက္သီးရယ္ဆားရယ္နပ္ထားေပးပါ
ၾကက္သြန္အျဖဴကိုဓားျပား႐ိုက္ပါၾကက္သြန္အနီးကိုေလးစိတ္စိတ္ပါၾကက္သြန္မိတ္တ႐ုပ္နံနံကိုအသင့္လုပ္ထားပါ ငံုးမ်ားကိုႏူးေနေအာင္ျပဳတ္ထားေပးပါၿပီလ်ွင္ဆီခ်က္ပါၾကတ္ရင္ျကက္သြန္အျဖဴထည့္အနီထည့္ ႏြမ္းလာရင္သၾကားထည့္ဆားအခ်ိဳနည္းနည္းထည့္မမ်ားေစရပါခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ၿပီရင္ျပဳတ္ထားတဲ့ငံုးေတးထည့္ေမႊပါေရအနည္းငယ္ထည့္ၿပီအဖံုးဖံုးထားေပပါဆီျပန္လာရင္တ႐ုပ္နံနံၾကက္သြန္မိတ္အသင့္စားလို႔ရပါၿပီ
မွတ္ခ်က္။ ။င႐ုပ္သီးႀကိဳက္ပါကထည့္ႏိုင္သည္စပ္မသြားေစးရန္င႐ုပ္သိးကိုနစ္ခ်မ္းခြဲပီထည့္ေပးပါ
ၾကက္သြန္အျဖဴကိုဓားျပား႐ိုက္ပါၾကက္သြန္အနီးကိုေလးစိတ္စိတ္ပါၾကက္သြန္မိတ္တ႐ုပ္နံနံကိုအသင့္လုပ္ထားပါ ငံုးမ်ားကိုႏူးေနေအာင္ျပဳတ္ထားေပးပါၿပီလ်ွင္ဆီခ်က္ပါၾကတ္ရင္ျကက္သြန္အျဖဴထည့္အနီထည့္ ႏြမ္းလာရင္သၾကားထည့္ဆားအခ်ိဳနည္းနည္းထည့္မမ်ားေစရပါခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ၿပီရင္ျပဳတ္ထားတဲ့ငံုးေတးထည့္ေမႊပါေရအနည္းငယ္ထည့္ၿပီအဖံုးဖံုးထားေပပါဆီျပန္လာရင္တ႐ုပ္နံနံၾကက္သြန္မိတ္အသင့္စားလို႔ရပါၿပီ
မွတ္ခ်က္။ ။င႐ုပ္သီးႀကိဳက္ပါကထည့္ႏိုင္သည္စပ္မသြားေစးရန္င႐ုပ္သိးကိုနစ္ခ်မ္းခြဲပီထည့္ေပးပါ