ငါးခ်ဥ္​စပ္​ ခ်က္​ၾကရ​ေအာင္​.

Image may contain: food

Image may contain: food

ငါးျကင္းကိုအတံုးငယ္ေလးျဖစ္ေအာင္ျဖတ္ထားပါမယ္


Image may contain: food


ျပီးရင္ဆား၊အရသာမွုန့္၊ဂ်င္းမွုန့္ထည့္နယ္ထားလိုက္ပါ


Image may contain: food

ျကက္သြန္ျဖူမ်ားမ်ား၊ဂ်င္းတစ္ဆစ္၊ငရုတ္သီးစိမ္းမ်ားမ်ားကိုျကိတ္ထားလိုက္ပါ
ခရမ္းခ်ဥ္သီးျကီးျကီး၂လံုးကိုပါးပါးျဖတ္ထားပါ
beeftomatooကိုသံုးထားပါတယ္သူ့အရသာကရွမ္းခရမ္းခ်ဥ္သီးထက္ပိုခ်ဥ္ျပီးဗမာခရမ္းခ်ဥ္ေလာက္မခ်ဥ္ျပန္ပါဘူး
မရိ္ွရင္ရွမ္းခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ့ဗမာခရမ္းခ်ဥ္သီး၂မ်ိုးေရာသံုးေပးပါ



Image may contain: plant, food and outdoor


ပင္စိမ္းရြက္၊ရွမ္းနံနံရြက္

Image may contain: plant and food

ျဖတ္ထားလိုက္မယ္


Image may contain: food

ငါးကိုအေျကာတင္းရံုေလးေျကာ္ေပးလိုက္ပါ


Image may contain: food


Image may contain: food

အိုးထဲဆီအနည္းငယ္ခ်န္ျပီးျကက္သြန္ျဖူ၊ဂ်င္း၊ငရုတ္သီးကိုအရင္ေျကာ္ေပးလိုက္ပါ
၃မိနစ္ေလာက္ေမြေျကာ္ျပီးရင္ခရမ္းခ်ဥ္သီိးထည့္ေပးလိုက္ပ
ဆားလဲအနည္းငယ္ထည့္ေပးလိုက္ပါဒါဆိုခရမ္းခ်ဥ္သီးကအနြန္းျမန္ပါတယ္


Image may contain: food

ခရမ္းခ်ဥ္သီးလံုးဝနြန္းသြားျပီဆိုရင္ေရေရာထည့္ေပးလိုက္ပါ


Image may contain: food

ျပီးရင္ငါးထည့္ေပးလိုက္ပါေရကငါးဖံုးရံုပါပဲ
ဆား၊ပဲငံျပာရည္အျကည္၊အရသာမွုန့္
ထည့္ျပီးေရတစ္ဝက္ခန္းတဲ့အထိခ်က္ေပးလိုက္ပါ


Image may contain: food


ေရတစ္ဝက္ေလာက္ပဲက်န္ေတာ့ရင္ပင္စိမ္း၊ရွမ္းနံနံထည့္ေပးလိုက္ပါ


Image may contain: food


အားလံုးထည့္ျပီးရင္အေပါ့အငန္ျမည္းျကည့္လိုက္ပါ
ျပီးရင္ခဏေမြေပးလိုက္ျပီးမီီးပိတ္လို့ရပါျပီ



Image may contain: food

ထမင္းျမိန္တဲ့ခ်ဥ္စပ္အရသာငါးခ်က္ေလးေပါ့