ငါၾကင္​း​ေရႊဝါ ဥ ​ေၾကာ္​ .

ငါၾကင္​း​ေရႊဝါ ဥ ​ေၾကာ္​ .
~~~~~~~~~~~
ငါးၾကင္​​ေရႊဝါ က အျခားငါး​ေတြထက္​ အသားပိုႏူးညံၿပီး ပ်ိဳခ်ိဳပါတယ္​ ​ေနာ္​ ။ ဥ က​ေတာ့အခုမွစားဖူး ဥ ကလည္​းအရသာ ပိုရိွတယ္​ အျခားငါးဥထက္​ အနံလည္​း မပ်င္​းဘူး စားလို႔အရမ္​း​ေကာင္​းလို႔ တင္​လိုက္​ၿပီ​ေနာ္​ ။ 
ငါးဥ ကို​ေရ​ေဆးသန္​႔စင္​ၿပီး ၾကက္​သြန္​အနီ ျဖဴ ဂ်င္​း စပါးလင္​ ပါးပါးလွီး ​ေရာ​ေထာင္​း ....ဆႏြင္​း ထည္​့ ဆီသတ္​ ​ေမႊးလာရင္​ င႐ုတ္​သီး စိမ္​း​ေထာင္​းထည္​့ ဆားဟင္​းခတ္​မႈန္​႔ထည္​့ ။ ငါးဥ ထည္​့​ေၾကာ္​ ။ငါးဥ က်က္​​ေအာင္​ ​ေရ​ေလးခံ​ေၾကာ္​ပါ ။ ငါးဥ​ေၾကာ္​ရင္​ ဆီ​ေတြ ရႊဲ​ေန​ေအာင္​ မထည္​့ပါနဲ႔ ။ ​ေရခမ္​းဆီျပန္​ လာရင္​ နံနံပင္​ ၊ ႐ွမ္​းနံနံ ၊ ဖတ္​ဖိုက္​​ေလးထည္​့ ၿပီး ရင္​ ရပါၿပီ႐ွင္​့ ။ ​​ေတာ္​​ေတာ္​​ေလးဆူ လို႔ စားလို႔အရသာ ရိွလိုက္​တာ 👍👍👍👍👍
Nan Ei Hnin Nwe

Image may contain: food



Image may contain: food