ကင္းမြန္သရက္သီး ေထာင္းနည္း
ကင္းမြန္သရက္သီး ေထာင္းနည္း
==================
==================
ကင္းမြန္....၃၀သား(ေဆးေၾကာသန္႔စင္ထားပါ။)
သရက္သီးစိမ္း..၁လံုး(ခ်ဥ္ရမည္)
င႐ုပ္သီး စိမ္း...၁၀ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ အမႊာႀကီး.၅မႊာ
ေျမပဲေလွာ္....၅က်ပ္သား
ခရမ္းခ်ဥ္သီး...၂လံုး(ခပ္ပါးပါးလွီးထားပါ။)
ပဲသီး႐ွည္...၅ေတာင့္ခန္႔(လက္တဆစ္ခန္႔ျဖတ္ထားပါ။
ငံျပာရည္.. ထမင္းစားဇြန္း.. ၃ဇြန္း
ယိုးဒယား ထန္းလ်ွက္ေပ်ာ့..ထမင္းစားဇြန္း..၁ဇြန္း
ယိုးဒယား.. ငါးပိရည္...ထမင္းစားဇြန္း...၂ဇြန္း
နံနံပင္...၃ပင္..(လက္တဆစ္ခန္႔ျဖတ္ထားပါ။)
သရက္သီးစိမ္း..၁လံုး(ခ်ဥ္ရမည္)
င႐ုပ္သီး စိမ္း...၁၀ေတာင့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ အမႊာႀကီး.၅မႊာ
ေျမပဲေလွာ္....၅က်ပ္သား
ခရမ္းခ်ဥ္သီး...၂လံုး(ခပ္ပါးပါးလွီးထားပါ။)
ပဲသီး႐ွည္...၅ေတာင့္ခန္႔(လက္တဆစ္ခန္႔ျဖတ္ထားပါ။
ငံျပာရည္.. ထမင္းစားဇြန္း.. ၃ဇြန္း
ယိုးဒယား ထန္းလ်ွက္ေပ်ာ့..ထမင္းစားဇြန္း..၁ဇြန္း
ယိုးဒယား.. ငါးပိရည္...ထမင္းစားဇြန္း...၂ဇြန္း
နံနံပင္...၃ပင္..(လက္တဆစ္ခန္႔ျဖတ္ထားပါ။)
ျပဳလုပ္ပံု အဆင့္ဆင့္
**************
**************
ပထမဦးစြာ ကင္မြန္ကိုေဆးေၾကာသန္႔စင္ၿပီး ေရေႏြးေဖ်ာထားပါ။
ေထာင္းမည့္ င႐ုပ္ဆံုထဲ ၾကက္က္သြန္ျဖဴနဲ႔ င႐ုပ္သီးစိမ္း.မညႇက္တညႇက္ေထာင္းပါ။
အရသာအျဖစ္ ထန္းလွ်က္ေပ်ာ့.ယိုးဒယား ငါးပိရည္...ငံျပာရည္ တို႔ထည့္၍သမေအာင္ေမႊေပးပါ။
ၿပီးပါက ခရမ္းခ်ဥ္သီး ကင္းမြန္..သရက္သီးထည္ေမႊေပးပါ ေျမပဲ ႏွငြ နံနံပင္ ထည့္ၿပီးရင္ေတာ့ အရသာ႐ွိေသာ
ကင္းမြန္သရက္ေထာင္းေလး ရပါၿပီး႐ွင္။
ဟင္းခ်က္ဝါသနာ႐ွင္မ်ား မည္သူမဆို Shareလို႔ရပါတယ္႐ွင္။
ေထာင္းမည့္ င႐ုပ္ဆံုထဲ ၾကက္က္သြန္ျဖဴနဲ႔ င႐ုပ္သီးစိမ္း.မညႇက္တညႇက္ေထာင္းပါ။
အရသာအျဖစ္ ထန္းလွ်က္ေပ်ာ့.ယိုးဒယား ငါးပိရည္...ငံျပာရည္ တို႔ထည့္၍သမေအာင္ေမႊေပးပါ။
ၿပီးပါက ခရမ္းခ်ဥ္သီး ကင္းမြန္..သရက္သီးထည္ေမႊေပးပါ ေျမပဲ ႏွငြ နံနံပင္ ထည့္ၿပီးရင္ေတာ့ အရသာ႐ွိေသာ
ကင္းမြန္သရက္ေထာင္းေလး ရပါၿပီး႐ွင္။
ဟင္းခ်က္ဝါသနာ႐ွင္မ်ား မည္သူမဆို Shareလို႔ရပါတယ္႐ွင္။
Credit :Thida Lay Lay
.
.
