၀က္နံ႐ိုးမာလာဟင္း
၀က္နံ႐ိုးမာလာဟင္း
ခ်က္နည္းေလးေရးလိုက္ပါတယ္
ခ်က္နည္းေလးေရးလိုက္ပါတယ္
ပထမဆံုး
၀က္နံ႐ိုးေတြကို ၾကက္သြန္ျဖဴ ဂ်င္းပါးပါးလွီး
ပဲငန္ျပာရည္ ဆီအနည္းငယ္ ဆား ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ထည့္ၿပီး
ႏူးတဲ့အထိခ်က္ထားပါ
မာလာအရသာအတြက္
ဒယ္အိုးထဲဆီအနည္းငယ္ထည့္ၿပီးအေငြ႔ပ်ံတဲ့အထိအပူေပးပါ
ၿပီးရင္မီးသတ္ထားၿပီး
ဟြာေက်ာင္းေစ့ရယ္
င႐ုတ္သီးအပြေတာင့္ကိုညႇပ္ထားတာရယ္
သစ္ဂ်ပိုးေခါက္ရယ္
နာနတ္ပြင့္နဲ႔ဖာလာေစ့ရယ္ကိုထည့္ၿပီး
ဆီအပူဓာတ္နဲ႔ပဲေၾကာ္ပါ
အနံ႔ေတြေမႊးလာၿပီဆိုမွ
ခ်က္ထားတဲ့၀က္နံ႐ိုးေတြထည့္ၿပီး
မီးနည္းနည္းနဲ႔ခဏေရာခ်က္ေပးပါ
ဒါဆိုရင္ေတာ့
မာလာဟင္းရနံ႔နဲ႔၀က္နံ႐ိုးဟင္းရပါၿပီ
Crd khant khant gyi
၀က္နံ႐ိုးေတြကို ၾကက္သြန္ျဖဴ ဂ်င္းပါးပါးလွီး
ပဲငန္ျပာရည္ ဆီအနည္းငယ္ ဆား ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ထည့္ၿပီး
ႏူးတဲ့အထိခ်က္ထားပါ
မာလာအရသာအတြက္
ဒယ္အိုးထဲဆီအနည္းငယ္ထည့္ၿပီးအေငြ႔ပ်ံတဲ့အထိအပူေပးပါ
ၿပီးရင္မီးသတ္ထားၿပီး
ဟြာေက်ာင္းေစ့ရယ္
င႐ုတ္သီးအပြေတာင့္ကိုညႇပ္ထားတာရယ္
သစ္ဂ်ပိုးေခါက္ရယ္
နာနတ္ပြင့္နဲ႔ဖာလာေစ့ရယ္ကိုထည့္ၿပီး
ဆီအပူဓာတ္နဲ႔ပဲေၾကာ္ပါ
အနံ႔ေတြေမႊးလာၿပီဆိုမွ
ခ်က္ထားတဲ့၀က္နံ႐ိုးေတြထည့္ၿပီး
မီးနည္းနည္းနဲ႔ခဏေရာခ်က္ေပးပါ
ဒါဆိုရင္ေတာ့
မာလာဟင္းရနံ႔နဲ႔၀က္နံ႐ိုးဟင္းရပါၿပီ
Crd khant khant gyi
